EN LINDER ALUMINIUMSBÅD ER GENANVENDELIG

En af de bedste måder du som forbruger kan tage ansvar for miljøet på er at vælge produkter som holder længe. En aluminiumsbåd fra Linder har en utroligt lang levetid. Hvor længe ved vi dog endnu ikke, da vores produkter "kun" har eksisteret i 40 år. Vores både produceres desuden med mindst 50% genbrugsmateriale og så er de næsten 100% genanvendelige.

Linder er også en af de få småbådsproducenter, der benytter polyethylenskum, en termoplast som kan genanvendes eller forbrændes til energigenvinding uden giftige gasser.

Så med en Linder kan du have god samvittighed. Du har nemlig en båd der holder utroligt længe, er lavet af genbrugsmateriale og kan genanvendes, når den en dag har udtjent sin lange levetid.

Man kan foranlediges til at tænkte, at det er forretningsmæssig vanvid at bygge produkter, der holder et menneskeliv. Men sådan tænker vi ikke. Vores fokus på kvalitet ned til mindste detalje og genbrug er ikke kun et spørgsmål om personlig gevinst, men et spørgsmål om at passe på vores klode og hinanden.

Aluminiumsbåd med styrepult fra Linder